Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα μας

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα μας

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα μας

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα μας

Πλοηγηθείτε στο νέο σύγχρονο και μοντέρνο διαδικτυακό τόπο της εταιρίας μας και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες διακόσμησης γάμου, βάπτισης και επαγγελματικών εκδηλώσεων που διαθέτουμε. Επίσης δείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα που σχετίζονται με το γάμο και τη βάπτιση και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Κομψότητα & απλότητα είναι οι λέξεις που μας χαρακτηρίζουν! Κομψότητα, γιατί η ευγένεια και η χάρη γοητεύουν και τους πιο απαιτητικούς. Απλότητα, γιατί το απλό δε σημαίνει απλοϊκό!

Ο γάμος σας, αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός αφού σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινής πορείας ζωής! Η καλαισθησία, η πρωτοτυπία και η ομορφιά αξίζει να περιβάλλει την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!

Μαζί σχεδιάζουμε από την αρχή, βήμα-βήμα το σκηνικό της βάπτισης που ονειρεύεστε.

Διακοσμούμε την εταιρική σας εκδήλωση ή τον επαγγελματικό σας χώρο με υψηλής αισθητικής ανθοσυνθέσεις εναρμονισμένες με το αντικείμενο της εταιρείας σας.

Σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία, δίνοντας σημασία στην αισθητική λεπτομέρεια και στον ενιαίο σχεδιασμό, ώστε να δημιουργήσουμε αυτό που πραγματικά ζητάτε για το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας και την εταιρική σας εκδήλωση.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Maria Voudouri | Διακόσμηση γάμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Μαρία Βουδούρη, Floral & Event Designer αναλαμβάνει τη διακόσμηση του γάμου σας σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2392 044288

6977 37 99 21

info@mariavoudouri.gr